Fideus mariners

Inici>Receptes >Fideus mariners
  • Fideus mariners
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 800 g - Sardines
  • 400 g - Tellerines
  • 2 grans - All
  • 1 - Ceba
  • 2 - Tomàquets
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 1 grapat d'ametlles
  • Alls fregits
  • Brins de safrà
Preparació:

Netegeu les sardines retirant el cap i la tripa, renteu-les i saleu-les.
Feu un sofregit ben caramel·litzat, amb la ceba, els alls i els tomàquets.
Barregeu les tellerines amb el sofregit, afegiu-hi aigua calenta i la picada deixatada.
Rectifiqueu de sal i deixeu-ho coure fins que la pasta estigui feta.
Uns 5 minuts abans d’acabar afegiu-hi les sardines per sobre.

Variacions:
En comptes de tallarines podeu posar-hi vetes sevillanes.
Es pot fer també amb fideus gruixuts.
Es pot fer amb arròs en comptes de pasta.
Es pot fer amb brou de peix en comptes d'aigua.
Es pot fer també amb seitó, verat o sorell, en comptes de sardines.

Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.