Fideus amb pop i pèsols

Inici>Receptes >Fideus amb pop i pèsols
  • Fideus amb pop i pèsols
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 300 g - Fideus
  • 200 g - Pèsols
  • 200 g - Pop
  • 2 - Cebes tallades a la juliana
  • 2 - Tomàquets ratllats
  • 1 culleradeta - Pebre vermell
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
Preparació:

Bulliu el pop amb aigua i sal.
Feu un sofregit amb la ceba, el tomàquet i el pebre vermell.
Afegiu-hi els fideus, el pop trossejat i la picada, i sofregiu-ho tot junt un moment.
Mulleu-ho amb aigua calenta i, quan arrenqui el bull, afegiu-hi els pèsols i deixeu-ho bullir fins que els fideus estiguin cuits.

Variacions:
En lloc d’aigua s’hi pot posar brou de peix.

Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.