Fideus amb escamarlans i sípia

Inici>Receptes >Fideus amb escamarlans i sípia
Ingredients:
  • 400 g - Fideus gruixuts
  • 8 - Escamarlans
  • 800 g - Sípia tallada a daus
  • 100 g - Pèsols bullits
  • 1 - Ceba trinxada
  • 4 - Tomàquets madurs trinxats
  • 2 grans - All trinxat
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 1 grapat d'ametlles
  • Julivert
  • Brins de safrà
Preparació:

Enrossiu en una cassola els escamarlans i reserveu-los.
En el mateix oli fregiu-hi la sípia i feu el sofregit amb la ceba, els alls i els tomàquets.
Un cop fet, hi afegiu l’aigua i, quan arrenqui el bull, els fideus.
Abans d’acabar la cocció hi afegiu els pèsols, la picada i els escamarlans, vigilant que el plat quedi una mica caldós.

Variacions:
En lloc d’aigua es pot fer servir brou de peix.

Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.