Fideus a la cassola

Inici>Receptes >Fideus a la cassola
  • Fideus a la cassola
1
Ingredients:
  • 400 g - Fideus gruixuts
  • 200 g - Salsitxa
  • 200 g - Costella de porc
  • 200 g - Conill trossejat
  • 100 g - Pèsols
  • 1 - Ceba trinxada
  • 3 - Tomàquets trinxats
  • 2 grans - All trinxat
  • Llorer
  • Oli
  • Sal
  • 1 litre - Aigua
  • Per fer la picada:
  • Brins de safrà
  • 2 - Alls
  • 1 grapat - Ametlles
  • Julivert
Preparació:

En una cassola amb una mica d'oli enrossiu la costella de porc, la salsitxa i el conill, tot tallat a trossos.
A la mateixa cassola feu el sofregit amb la ceba, el tomàquet i l’all.
Un cop fet afegiu-hi l’aigua, els pèsols i el llorer.
Quan trenqui el bull tireu-hi els fideus i deixeu-ho coure suaument.
A mitja cocció afegiu-hi la picada deixatada amb una mica de caldo de la cocció.

Variacions:
Es pot afegir al sofregit pebrot verd o vermell.
La costella de porc pot ser confitada.
S’hi poden afegir menuts de pollastre.
Es poden fer els fideus amb carn i peix.
En lloc d’aigua es pot posar caldo.
Es pot afegir un rovell d’ou dur a la picada.

Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (1)
  • german
  • 14/07/2011 a les 10:14 am (Europe/Berlin +02:00)
  • "tambè queda molt bo, afagir un grapat de fèsols sastres (vermells) a la cocció."
    • La seva puntuació
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.