Fesols amb patates

Inici>Receptes >Fesols amb patates
  • Fesols amb patates
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1/2 kg - Patates
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
  • 300 g - Fesols (mongetes) secs remullats.
Preparació:

En una olla bulliu les mongetes amb poca aigua i, quan faltin 20 minuts per acabar la cocció, hi afegiu les patates esbocinades.
Saleu-ho al final de la cocció i serviu-ho amanit amb un bon raig d’oli d’oliva.

Categoria: Llegums.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.