Fesols amb bacallÓ

Inici>Receptes >Fesols amb bacallÓ
  • Fesols amb bacallà
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 400 g - BacallÓ dessalat
  • 600 g - Mongetes seques bullides
  • 4 - TomÓquets trinxats
  • 2 grans - All
  • Julivert
  • 1 culleradeta - Pebre roig
  • Brou
Preparaciˇ:

Enfarineu i fregiu el bacallÓ, i retireu-lo.
En el mateix oli feu un sofregit amb lĺall, el julivert, el tomÓquet i el pebre roig.
Ho cobriu de brou i ho deixeu bullir a foc suau.
Comproveu el punt de sal.
Tireu-hi les mongetes i el bacallÓ, i deixeu que bulli tot junt una estona.

Variacions:
En comptes de brou podeu posar-hi aigua o el suc de bullir les mongetes.

Categoria: Llegums.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.