Farro tarragoní

Inici>Receptes >Farro tarragoní
  • Farro tarragoní
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 - Os de pernil
  • 100 g - Mongetes seques ja remullades
  • 2 - Patates
  • 1/2 - Col d'hivern
  • 100 g - Pèsols
  • 100 g - Faves
  • Sagí treballat amb farina
  • 100 g - Fideus gruixuts
  • Sal
  • Aigua
Preparació:

Feu bullir en una olla amb aigua l’os de porc i les mongetes.
Al cap de mitja hora afegiu-hi les verdures i deixeu-ho bullir.
En l’últim moment afegiu-hi els fideus i el sagí, i deixeu-ho bullir fins que els fideus estiguin cuits.

Categoria: Altres receptes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (1)
  • Feliu Pi
  • 13/01/2010 a les 11:45 am (Europe/Berlin +01:00)
  • "A Tarragona el farro no es fa amb mongetes seques sinó amb fesols"
    • La seva puntuació
    • 2 estrelles
    • 2 estrelles
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.