Farro

  • Farro
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 200 g - Farina de blat de moro
  • Aigua
  • Sagí
  • 4 talls - Cansalada
  • Oli
  • Pa fregit a daus
Preparació:

En una olla amb aigua bullint, afegiu la farina sense parar de remenar i el sagí.
Deixeu-ho coure uns 20 minuts.
Fregiu la cansalada i afegiu-la al plat, juntament amb el pa.

Categoria: Altres receptes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.