Farinosa

Inici>Receptes >Farinosa
Ingredients:
  • 350 g - Poma tallada a rodanxes
  • 200 cl - Aigua
  • 60 g - Sucre
  • 10 cl - Oli
  • 50 g - Llevat premsat
  • 1 pessic - Matafaluga i celiandre
  • Ou
  • Sal
  • Farina
Preparaciˇ:

Desfeu el llevat amb l’aigua i afegiu-hi l’oli, el sucre, la matafaluga, el celiandre i la sal.
Afegiu-hi farina fins que quedi una massa consistent, per˛ no massa dura.
Deixeu-la reposar tapada amb un drap perquŔ fermenti.
Quan comenci a pujar, feu-ne boletes i deixeu-les fermentar de nou.
Estireu les boles de massa en forma de mitja lluna.
Poseu al mig de cada peša de pasta uns trossos de poma, sucre i unes gotes d’oli.
Pinteu les vores amb rovell d’ou i plegueu per la meitat, tot prement molt bÚ les vores.
Unteu les farinoses amb oli i sucre per sobre i coeu-les al forn fins que quedin ben daurades.

Categoria: Postres i dolšos.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (1)
  • La Cuina de l'Olga
  • 06/08/2013 a les 9:51 am (Europe/Berlin +02:00)
  • "He publicat al meu blog la recepta de la farinosa feta per una senyora de Benissanet. Si voleu entrar.....
    http://lacuinadelolga.blogspot.com.es/2013/08/la-cuina-de-la-carmen-blade-farinosa-de.html
    Salutacions,
    Olga"
    • La seva puntuaciˇ
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.