Farinetes de fajol

Inici>Receptes >Farinetes de fajol
  • Farinetes de fajol
1
Autor: Imatge MAS
Ingredients:
  • 250 g - Farina de fajol
  • 1 l - Aigua
  • Oli
  • Sucre o mel
Preparaciˇ:

Poseu un bol al foc amb l’aigua i aneu-hi afegint a poc a poc la farina de fajol, sense parar de remenar fins a aconseguir una pasta espessa.
Poseu-la en motlles i deixeu-la refredar.
Talleu-la a llesques i fregiu-les amb oli calent fins que siguin rosses per tots els costats.
Ensucreu-les o poseu-hi mel per sobre.

Variacions:
Es pot barrejar farina de fajol i farina de blat.
Es pot fregir la farina abans d’afegir-hi l’aigua.

Categoria: Postres i dolšos.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.