Farinetes amb bolets barrejats

Inici>Receptes >Farinetes amb bolets barrejats
  • Farinetes amb bolets barrejats
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 200 g - Farina de blat de moro torrada
  • 1/2 - Ceba
  • 2 grans - All
  • 1 - Pebrot
  • 100 g - Cansalada viada tallada a tires
  • 250 g - Bolets
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • 1 l - Aigua
  • Per fer la picada:
  • 1 grapat - Pinyons
  • 1 grapat - Ametlles
  • 1 copa - Vi ranci
Preparació:

Desfeu la farina amb aigua, poseu-la al foc que bulli i aneu remenant fins que s’espesseixi.
Mantingueu-la al foc durant 20 minuts, tot remenant de tant en tant, i saleu-la.
Feu un sofregit amb la ceba, l’all i el pebrot.
En una altra paella amb oli salteu la cansalada i, un cop enrossida, afegiu-hi els bolets.
Barregeu el sofregit, la farineta, els bolets i la picada, i amaniu-ho amb sal i pebre.

Variacions:
En comptes d’aigua podeu fer servir brou.

Categoria: Altres receptes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.