Farinetes

Inici>Receptes >Farinetes
  • Farinetes
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 200 g - Farina de blat de moro torrada
  • 4 talls - Cansalada
  • Llard o oli
  • Sal
  • Pebre
  • 1 litre - Aigua
Preparació:

Poseu l’aigua o el brou a bullir i, abans que arrenqui el bull, afegiu-hi la farina, remeneu sense parar i deixeu-ho coure uns 20 minuts.
Poseu-hi sal.
Fregiu els talls de rosta i afegiu-los a les farinetes.

Variacions.
La farina pot ser de blat.
Es pot fer amb farina sense torrar.
Es pot fer amb el brou de la matança del porc o un altre brou en comptes d’aigua.
Les farinetes es poden fer espesses, deixar-les refredar, tallar-les i passar-les per la paella amb el suc de la rosta.

Categoria: Altres receptes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.