Farcellets de col amb crema de ceps

Inici>Receptes >Farcellets de col amb crema de ceps
Ingredients:
  • 500 g - Carbassa
  • 300 g - Bròquil
  • 250 g - Ceps
  • 1 copa - Vi blanc
  • 50 g - Formatge emmental
  • 6 fulles - Col
  • 1 got - Nata líquida
  • 50 g - Mantega
  • 100 g - Bacó
  • Sal
  • Pebre
Introducció:

Del restaurant El Forn de Su, de Riner.

Preparació:

Fregiu la ceba en una paella amb la mantega. Quan estigui cuita, hi afegiu el bacó, la carbassa tallada a dauets, el bròquil, també tallat ben petit, i els ceps.
Salpebreu i afegiu el vi blanc.
Deixeu-ho a foc lent fins que les verdures estiguin cuites.
Ho retireu del foc i hi afegiu el formatge.
D'aquest farcit en reserveu una mica per a fer la salsa, la resta l'aneu distribuint per sobre de les fulles de col, que prèviament haurem escaldat amb aigua bullint.
Ho emboliqueu fent uns farcellets i poseu-los en una plata per al forn.
Poseu la part del farciment que havíeu reservat en una paella amb la nata líquida i coeu-ho fins que quedi una textura cremosa.
Repartiu-ho per sobre dels farcellets i introduiu la plata al forn escalfat a uns 180º, uns 10 minuts.

Categoria: Verdures.
Font: Restaurant Forn de Su
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.