Esqueixada de bacallà

Inici>Receptes >Esqueixada de bacallà
  • Esqueixada de bacallà
  • Esqueixada de bacallà
1
2
Autor: Imatge MAS
Ingredients:
  • 1/2 kg - Bacallà esqueixat i dessalat
  • Olives Negres
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • 4 - Tomàquets madurs trinxats
Preparació:

Escorreu el bacallà i barregeu-lo amb els tomàquets i les olives.
Amaniu-ho amb oli abundant, sal i pebre.

Variacions:
S’hi poden afegir herbes aromàtiques (julivert, orenga, etc.).
S’hi pot afegir un ou dur trinxat.
S’hi pot afegir pebrot vermell o pebrot verd.
S’hi pot afegir ceba dolça o ceba tendra.
S’hi pot afegir all trinxat.

Categoria: Amanides i plats freds.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.