Espines d'anxoves fregides

Inici>Receptes >Espines d'anxoves fregides
Ingredients:
  • 40 - Espines d'anxoves
  • 100 g - Farina
  • Llet
  • Oli
Preparació:

Netegeu les anxoves i guardeu-ne les espines.
Deixeu les espines en remull amb llet mitja hora.
Enfarineu-les i fregiu-les amb abundant oli calent.
Escorreu-les i serviu-les de seguida.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (1)
  • ampurdanet de dalt
  • 31/12/2008 a les 16:53 pm (Europe/Berlin +01:00)
  • "haig de preparar aquesta recepta, aveur-he com surt, ja os dire el qué!"
    • La seva puntuació
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.