Espinagada

Inici>Receptes >Espinagada
Ingredients:
  • 1 - Anguila no molt gruixada
  • 2 manats - Espinacs
  • 1 manat - Ceba tendra
  • 1 manat - Porros
  • 200 gr - PŔsols
  • Pebre bo
  • Pebre vermell coent
  • Alls
  • Oli d'Oliva
  • Sal
  • 1 kg - Farina fluixa
  • 50 gr - Sa´m de porc blanc
  • 50 gr - Sa´m de porc vermell
Preparaciˇ:

Trocejar les anguiles i adobar-les amb sal, pebro bo i pebre vermell coent.

Tallar els espinacs, els porros, les bledes, el julivert, els grells i els pŔsols, trinxats i adobats.

Preparar la pasta en farina de blat, oli, sa´m blanc i vermell i una culleradeta de sal.

Deixau que la pasta s'estovi i estirau-la ben prima damunt una llauna.

ColĚlocau una capa de verdura damunt la pasta; repartiu-hi, per amunt, les anguiles i cobriu-les amb la resta de verdures.

Tancau la pasta pels quatre costats i coeu-la al forn durant una hora.

Categoria: Altres receptes.
Font: http://santantoni.ajsapobla.net
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.