Escumes de Sitges

Inici>Receptes >Escumes de Sitges
Ingredients:
  • 300 g - Ametlla granulada
  • 100 g - Farina
  • 400 g - Sucre de llustre
  • 8 - Clares d'ou
  • 700 g - Ametlla laminada
  • Oli o mantega
Preparaciˇ:

Munteu les clares a punt de neu i, a mig muntar, afegiu-hi el sucre.
Barregeu la farina i l’ametlla granulada i introdu´u-hi amb molt de compte les clares.
Feu porcions de massa de 2,5 cm de diÓmetre damunt d’unes safates untades amb oli o mantega.
Tireu-hi per sobre l’ametlla filetejada i el sucre de llustre.
Poseu-les al forn molt suau fins que estiguin daurades.

Categoria: Postres i dolšos.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.