Escudella de blat de moro escairat

Inici>Receptes >Escudella de blat de moro escairat
Ingredients:
  • 300 g - Blat de moro escairat
  • 1 - Os de pernil o d\'espinada
  • 1 - Peu o cua de porc, salats
  • 1 - Careta de porc (morro i orella)
  • 1 bola - Sagí enfarinada
  • Aigua
Preparació:
Poseu el blat de moro escairat en remull durant 24 hores.
Poseu a dessalar el peu o la cua.
Es fa bullir tot unes quantes hores a foc lent. Ha de quedar una sopa espessa.


Variacions:
És pot substituir la quantitat de porc per carn fresca (gallina, pollastre, etc.) i afegir-hi verdures (nap negre, col, pastanagues, carbassa...).
S’hi pot afegir un grapat de mongetes bullides.
També es pot fer com l’escudella i carn d’olla, substituint la pasta pel blat de moro escairat.
Categoria: Sopes i cremes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.