Escudella fresca de faves tendres

Inici>Receptes >Escudella fresca de faves tendres
Ingredients:
  • 400g - Faves tendres
  • 300g - Pèsols esclovellats
  • 4 - Carxofes
  • 1 - Ceba grossa
  • 1 - Manat de bledes
  • 4 - Patates
  • 1 - Cullerada d'herba-sana fresca capolada
  • Oli d'oliva de Mallorca
  • Sal i pebre bo
Preparació:

Dins una olla amb aigua i un poc de sal, es posen la ceba pelada i tallada a daus petits i els bessons de fava tendres, i es fan bullir 10 minuts. Aleshores s'hi afegeixen les patates, pelades i tallades a cantons i les carxofes adobades i fetes sis o vuit trossos. 5 minuts més tard, s'hi afegeixen els pèsols esclovellats, les bledes, netes i tallades petites, i es fa bullir 15 minuts més. Per acabar, s'hi afegeixen l'herba-sana, una culleradeta de pebre bord i un bon roll d'oli d'oliva de Mallorca, i quan arrenqui el bull ja es podrà apagar el foc.

Categoria: Llegums.
Font: Serrano A. Més receptes de Na Tonina. 2ª edició. Ed. Documenta Balear, Palma
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.