Llom amb esclata-sangs

Inici>Receptes >Llom amb esclata-sangs
Ingredients:
  • 8 tallades - Llom de porc PMS
  • 200 gr - Esclata-sangs
  • 2 - Tomàtigues grosses
  • 1copa - Conyac
  • Alls
  • Oli d'oliva de Mallorca
  • Sucre
  • Sal i pebre bo
Introducció:

Recepta de Mallorca

Preparació:

Assaonarem el llom amb sal i pebre bo i el fregirem amb un poc d'oli d'oliva. El col·locarem dins una greixonera plana. Fregirem, també els esclata-sangs a bocins i els posarem damunt el llom. Dins el mateix oli hi sofregirem tres o quatre alls xafats, hi afegirem les tomàtigues, pelades i capolades, una culleradeta de sucre i una de sal. Quan la salsa estigui cuita l'abocarem damunt el llom, hi afeirem el conyac i ho farem coure a poc foc durant 10 minuts.

Categoria: Bolets i cargols.
Font: Serrano A. Les receptes de Na Tonina. 2ª edició. Ed. Documenta Balear
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.