Empedrat

Inici>Receptes >Empedrat
  • Empedrat
1
Autor: Albert Vilas Figueras www.lacuinadesempre.cat
Ingredients:
  • 1/2 kg - Bacallà esqueixat i dessalat
  • 4 - Tomàquets tallats a daus
  • 1 - Ceba tallada a tires
  • Olives negres sense pinyol
  • 300 g - Mongetes bullides
  • 2 - Ous durs
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
Preparació:

Barregeu el bacallà escorregut, la ceba, les olives, les mongetes, els ous durs i els tomàquets.
Amaniu-ho amb oli, sal i pebre.

Variacions:
S’hi pot afegir pebrot vermell o verd.
S’hi pot posar tonyina.
Es pot amanir amb vinagre, oli i sal.
Es pot fer amb ceba tendra.

Categoria: Amanides i plats freds.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.