El niu

Inici>Receptes >El niu
Ingredients:
  • 8 trossos de 100 g - Peixopalo
  • 300 g - Tripes de bacallà
  • 8 - Tords
  • 2 - Ceba trinxada
  • 3 - Tomàquets trinxats
  • 1 1/2 kg - Patates
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 1 grapat d'avellanes
  • 2 grans - All
  • uns brins - Safrà
  • 1 - Carquinyoli
Preparació:

Poseu en remull el peixopalo durant 4 dies i la tripa de bacallà durant 2 dies.
En una olla feu un sofregit amb les cebes i els tomàquets.
Tireu-hi el peixopalo, la tripa de bacallà i els tords, mulleu-ho amb aigua i deixeu-ho bullir a poc a poc.
Al cap de 20 minuts afegiu-hi les patates tallades i deixeu-ho coure tot junt.
Quan faltin 10 minuts per acabar la cocció, afegiu-hi la picada diluïda amb una mica del líquid de la cocció.

Variacions:
En comptes de tords podeu posar-hi altres aus.
En lloc de la picada s’hi pot posar un allioli, que s’afegeix en el últim moment..
Es pot torrar el safrà abans de posar-lo a la picada.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.