Crestes de la figuera

Inici>Receptes >Crestes de la figuera
Ingredients:
  • Patates
  • Farciment de canalons
  • Ou
  • Farina
  • Sal
  • Aigua
Preparació:

Feu bullir les patates amb pell, peleu-les i feu-ne un puré.
Barregeu-hi l’ou i la farina i feu una massa.
Sobre una taula untada amb una mica d’oli, poseu-hi una cullerada de la barreja, hi doneu forma de bola i l’aplaneu, fent que quedi en forma de disc.
Poseu-hi al mig una mica de farciment i tanqueu-ho en forma de mitja lluna.
Fregiu les crestes en oli abundant fins que quedin rosses pels dos costats i serviu-les de seguida.

Comentaris:
Per fer el farciment de les crestes, vegeu la recepta dels canalons.

Categoria: Altres receptes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (1)
  • junky
  • 16/12/2016 a les 23:48 pm (Europe/Berlin +01:00)
  • "estan bonisimas"
    • La seva puntuació
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.