Crespèths

Inici>Receptes >Crespèths
  • Crespèths
1
Autor: Albert Vilas Figueras www.lacuinadesempre.cat
Ingredients:
  • 1/2 llitre - Llet
  • 170 g - Farina
  • 1 culleradeta - Llevat en pols
  • 1 polsim - Sal
  • 2 - Ous batuts
  • Mantega
  • Sucre
Preparació:

Barregeu en un recipient els ous, la farina, la sal i el llevat.
Afegiu-hi la llet a poc a poc fins obtenir una crema bastant líquida.
Deixeu-la reposar 30 minuts.
Unteu una paella amb mantega i quan estigui ben calenta aboqueu-hi un cullerot d’aquesta pasta.
Abaixeu el foc, deixeu daurar el crespèth per una banda i tombeu-lo.
Una vegada fregit pels dos costats, poseu-hi el sucre per sobre.
Feu el mateix amb la resta de la pasta.

Variacions:
Es poden farcir.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.