Crespells de borraina

Inici>Receptes >Crespells de borraina
Ingredients:
  • Fulles de borraina tendres
  • 200 g - Farina
  • 40 cl - Llet
  • 25 g - Llevat premsat
  • Sal
  • 100 g - Sucre
  • 1 - Ou
  • 1 - Pela de llimona ratllada
  • Aigua
  • Oli
Introducció:

La borraina o borratja és una planta herbàcia, silvestre o de cultiu, de la qual s'aprofiten les fulles tendres, que es cullen al final de l'hivern i al principi de la primavera, per a usos culinaris.

Preparació:

Barregeu la farina, la llet, un pessic de sal i el llevat desfet amb una mica d’aigua tèbia.
Treballeu-ho amb l’ou batut i la pela de llimona fins fer una pasta homogènia i lleugera.
Deixeu-la reposar uns 15 minuts.
Renteu i talleu les fulles de borraina.
Passeu-les per la pasta i fregiu-les en oli ben calent.
Un cop rosses, passeu-les per sucre.

Variacions:
En comptes de sucre hi podeu posar mel.
També es pot afegir una mica de mel a la pasta.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.