Crespells d'arengada

Inici>Receptes >Crespells d'arengada
  • Crespells d'arengada
1
Ingredients:
  • 4 - Arengades
  • Oli
  • 1 - Ou
  • Farina
Preparació:

Poseu en remull les arengades tota una nit.
Escorreu-les, eixugueu-les i fregiu-les amb oli calent volta i volta.
Feu una massa d’arrebossar amb la farina i l’ou.
Escorreu les arengades, eixugueu-les, arrebosseu-les amb la massa i torneu-les a fregir amb oli calent.

Variació:
Després de remullar l’arengada, es pot filetejar, abans d’arrebossar-la i fregir-la.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.