Crespells de Mallorca

Inici>Receptes >Crespells de Mallorca
  • Crespells de Mallorca
1
Ingredients:
  • Un kilo de farina
  • 250 grams de sucre
  • 250 grams de sa´m
  • Un tassonet d'oli d'oliva
  • Un tassonet de suc de taronja
  • Una llimona grossa ratllada
  • Tres vermells d'ou
Preparaciˇ:

Dins d'un ribell posar-hi el sa´m (sense fondre), l'oli d'oliva, el suc de taronja i els vermells d'ou. Es batrÓ bÚ fins a formar una mena de crema uniforme. S'hi afegirÓ aleshores la llimona ratllada i el sucre i, a continuaciˇ, la farina. Es mesclarÓ bÚ, sense pastar, fins que quedi una pasta manejadissa.

Es posaran petites bolletes de la pasta damunt de la taula i, amb l'ajut d'un aprimador, es faran lÓmines d'aproximadament mig dit de gruixa.

Amb motlles es faran estrelles o altres figures.

Es posaran aquestes figures a una llauna untada prŔviament amb oli d'oliva i s'enfornarÓ a 160 graus uns vint minuts, fins a cocciˇ.

Categoria: Postres i dolšos.
Font: Serrano A. Les receptes de na Tonina. 2a Ediciˇ. Ed. Documenta Balear, Palma.
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.