Crema de trumfos d'OdŔn amb t˛fona d'estiu

Inici>Receptes >Crema de trumfos d'OdŔn amb t˛fona d'estiu
Ingredients:
  • 4 - Trumfos d'OdŔn
  • 2 - Porros
  • 1 - Ceba petita
  • 50 g - T˛fona d'estiu
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • 1 l - Brou de carn
  • Ż got - Crema de llet
  • Cibulet
Introducciˇ:

Del restaurant Casa Angrill, a Lladurs.

Preparaciˇ:

En una cassola poseu a sofregir a foc suau la ceba i la part blanca del porro picats ben petits, fins que agafin una mica de color.
Afegiu-hi els trumfos tallats a trossets i ho deixeu ofegar durant uns minuts.
Regueu-ho amb el brou de carn i coeu-ho durant trenta minuts a foc lent.
Tritureu-ho tot i passeu-ho pel colador xinŔs.
Torneu a posar-ho al foc, tres o quatre minuts, afegint la crema de llet, sense deixar de remenar.
Serviu-la amb la resta de t˛fona ratllada que hem separat i cibulet tallat petit.

Variacions:
TambÚ hi podeu posar uns daus de pa fregit a l'hivern. I a l'estiu, es pot menjar freda.

Categoria: Sopes i cremes.
Font: Restaurant Casa Angrill
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.