Crema d'espinacs amb gambes, pinyons i panses

Inici>Receptes >Crema d'espinacs amb gambes, pinyons i panses
Ingredients:
  • 1,5 kg - Espinacs (poden ser congelats)
  • 1 kg - Gambes pelades
  • 300 g - Pinyons
  • 1 l - Nata líquida
  • 1 cabeça - Alls
  • 1 ratllada - Tòfona
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre
Introducció:

Del restaurant Casa Rotxés

Preparació:

Si els espinacs són congelats, deixeu-los descongelar i escorreu-los fins que no hi hagi gens d'aigua. Tritureu-los ben fins, com una crema.
Quan estan triturats, els poseu en una paella gran i els fregiu vigilant que no es cremin.
Sense deixar de remenar-los, hi afegiu l'oli que hi faci falta i, quan estiguin fregits, retireu-ho del foc.
En una cassola apart, poseu els alls triturats i els fregiu una mica.
Afegiu-hi les gambes, es deixen coure i s'hi afegeixen els pinyons, les panses, la nata líquida i la ratllada de tòfona. Remeneu-ho i deixeu-ho uns cinc minuts.
Es tira tot damunt dels espinacs i es barreja.

Categoria: Sopes i cremes.
Font: Restaurant Casa Rotxés
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.