Crema Cassonade

Inici>Receptes >Crema Cassonade
Ingredients:
  • 5 dl - Llet
  • 3 dl - Nata
  • 10 - Rovells d'ou
  • 200 g - Sucre
  • La pela - Llimona
  • Vainilla
  • Canyella
  • Mel de romaní del Solsonès
Introducció:

De l'hotel-restaurant Can Puig, de Clariana del Cardener.

Preparació:

Poseu a coure la nata i la llet amb la pela de llimona, la canyella i la vainilla i deixeu-la infusionar. Deixateu el sucre amb els rovells d'ou i ho barregeu amb la llet i la nata colada.
Ho disposeu en recipients de porcellana i ho coeu al forn ja escalfat a 100º sense deixar que arrenqui el bull. S'han d'anar vigilant fins que agafin consistència.
Retireu del forn i deixeu que es refredi.
En un cassó poseu al foc meitat d'aigua i meitat de mel, o unes branques de romaní, fins que s'hagi reduït l'aigua i la mel es comenci a torrar.
Regueu la crema amb la reducció de mel i decoreu-la amb una mica de romaní.

Variacions:
En lloc de la mel del Solsonès es pot utilitzar mel i unes branques de romaní.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Restaurant Can Puig
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.