Coquetes de mel

Inici>Receptes >Coquetes de mel
Ingredients:
  • Mel
  • 1/2 tassa - Oli
  • 1 tassa - Aigua
  • 1/2 tassa - Mistela
  • 1/2 tassa - Aiguardent
  • 60 g - Sucre
  • Farina
Preparació:

Barregeu tots els líquids amb el sucre i després amb la farina, fins que quedi una pasta consistent.
Agafeu petites porcions de pasta, estireu-les fins que quedin fines i fregiu-les pels dos costats.
Quan siguin fredes poseu-hi mel per sobre.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.