Conill rostit

Inici>Receptes >Conill rostit
  • Conill rostit
1
Autor: AISA
Ingredients:
  • 1 - Conill trossejat
  • 1 cabeša - Alls
  • 1 fulla - Llorer
  • Oli
  • Llard
  • Sal
  • Pebre
Preparaciˇ:

Enrossiu en oli i llard calents els trossos de conill salpebrats, juntament amb la fulla de llorer i la cabeša d’alls.
Quan el conill estigui ros tapeu la cassola i deixeu que vagi coent a foc lent fins que estigui tou, remenant de tant en tant.

Variacions:
Es pot rostir nomÚs amb oli.
S’hi pot afegir mitja branca de canyella amb els alls i la fulla de llorer.
S’hi pot afegir un tomÓquet.
S’hi pot afegir daus de cansalada.
Es pot rostir amb una pell de taronja seca.
S’hi pot afegir prunes (vegeu conill amb prunes).
A vegades al final de la cocciˇ s’hi afegeix una mica d’anÝs o de moscatell.
Es pot acompanyar amb allioli negat desfet amb una mica de brou de la cocciˇ, amb allioli o amb allioli de codony.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.