Congre amb pèsols

Inici>Receptes >Congre amb pèsols
Ingredients:
  • 8 - Rodanxes grans de congre fresc
  • 1/2 kg - Pèsols desgranats
  • 2 - Cebes
  • 1 cullerada - Farina
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 2 grans d'all
  • Julivert
Preparació:

En una cassola sofregiu la ceba, afegiu-hi la farina, remeneu-ho i afegiu-hi aigua.
Quan arrenqui el bull poseu-hi els pèsols i seguidament el congre prèviament salat.
Al final de la cocció afegiu-hi la picada.

Variacions:
Es pot acompanyar d’unes torrades amb allioli.

Comentaris:
Convé que les rodanxes de congre siguin de la part de la ventresca, perquè té menys espines.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.