Confitura de cabell d'Óngel

Inici>Receptes >Confitura de cabell d'Óngel
Ingredients:
  • Carabassa de cabell d'Óngel
  • Sucre
  • Llimona
  • Canyella de canˇ
Preparaciˇ:

Posar la carabassa damunt una llauna i coure-la al forn. En Ússer freda, pelar-la i treure-la els pinyols. Dins d'una greixonera, posar-hi 800 g de sucre per cada quilo de popa, una clovella de llimona i un tros de canyella de canˇ. Ha de coure una hora a poc foc. S'ha de remenar molt sovint perquŔ Ús molt fÓcil que s'aferri. Aquesta confitura s'ha de guardar dins la gelera perquŔ es perd molt aviat. Si es vol conservar mÚs temps, es posarÓ dins de pots tancats bermŔticament i posar-los 20 minuts al bany maria. Es teruran els pots de l'olla en Ússer freds. Sense destapar duren molt temps.

Categoria: Postres i dolšos.
Font: Serrano A. Les receptes de Na Tonina. 2a Ediciˇ. Ed. Documenta Balear, Palma.
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.