Col i trumfes amb suc de rosta

Inici>Receptes >Col i trumfes amb suc de rosta
Ingredients:
  • 1 - Col d\'hivern
  • 1 kg - Patates
  • 4 talls - Cansalada viada
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
Preparació:

Feu bullir les patates i la col en aigua i una mica de sal fins que gairebé es desfacin.
En una paella amb oli rossegeu els talls de cansalada i reserveu-los.
En el mateix oli sofregiu les patates i la col ben escorregudes.
En el moment de servir el plat, poseu-hi la cansalada per sobre.

Variacions:
També es pot menjar sense rosta, senzillament les verdures cuites i xafades.
Es pot acompanyar d’uns talls de botifarra negra passada per la paella o una arengada.
S’hi pot posar all picat a la paella amb la cansalada.
També es pot passar tot bé per la paella, deixar que es torri una mica i servir-ho com una truita.
Es pot afegir rostillons a l’olla on s’ha bullit la col i la patata

Altres noms:
Camamilla i baiton.
Canamillana.
Cànem i llana.
Col i trumfes amb suc de rosta.
Trinxat de la Cerdanya.
Trinxat de patata i col.
Verdura xafada.

Categoria: Verdures.
Comentaris rebuts (1)
  • Cuina Cinc
  • 26/01/2013 a les 2:52 am (Europe/Berlin +01:00)
  • "
    Ha quedat molt bona:))
    http://cuinacinc.blogspot.com.es/2013/01/trinxat-amb-rosta-o-col-i-patata-amb.html"
    • La seva puntuació
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.