Col confitada

Inici>Receptes >Col confitada
Ingredients:
  • 1 - Col d\'hivern, sense les fulles més verdes
  • Vinagre
Preparació:

Poseu les fulles de col sobre un llençol perquè s’eixuguin durant 3 dies.
Poseu-les en un pot de vidre i afegiu-hi vinagre fins a cobrir-les.
Tapeu-lo i guardeu-lo com a mínim 15 dies.
Traieu la quantitat de col que necessiteu, sempre amb compte que el líquid quedi cobrint la col que queda, i poseu-la a remullar un parell d’hores per treure-li l’excés de vinagre.


Variacions:
En comptes de vinagre es pot fer servir una barreja de vinagre i vi blanc.
També s’hi pot afegir una mica d’aigua per rebaixar el vinagre.
Amb la col s'hi poden posar també alguns bitxos verds.
També es fa amb coliflor

Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.