Col amb fesols

Inici>Receptes >Col amb fesols
Ingredients:
  • 1 - Col
  • 100 g - Botifarra crua
  • 100 g - Cansalada tallada a tires
  • 1/2 kg - Mongetes bullides
  • 2 - Alls laminats
  • Sal
  • Oli
  • Aigua
Preparació:

Bulliu la col amb aigua i sal.
En una paella amb oli fregiu la botifarra i la cansalada fins que siguin rosses, i retireu-les.
En el mateix oli fregiu el alls.
Quan comencin a estar una mica rossos, afegiu-hi la col i deixeu-la sofregir un moment.
Després hi poseu la carn i les mongetes, ho remeneu bé i ho rectifiqueu de sal.

Variacions:
S’hi poden afegir arengades.

Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.