Cócs a la cassola

Inici>Receptes >Cócs a la cassola
  • Cócs a la cassola
1
Ingredients:
  • ½ kg - Farina
  • 3 - Ous
  • 15 cl - Llet
  • 15 cl - Oli
  • 15 cl - Anís
  • 175 g - Sucre
  • 1 culleradeta - Llevat en pols
  • 1 sobre - Gasosa
  • 1 tubet - Esperit de llima
Preparació:

Barregeu amb força els ous, la llet, l’oli, l’anís, 100 g de sucre i l’esperit de llima.
Afegiu-hi la farina, el llevat i la gasosa, i treballeu-ho fins a formar una massa compacta.
Talleu trossets de massa, feu-ne petits xurros i ajunteu-ne els extrems tot formant petits discs foradats pel mig.
Deixeu-los reposar una estona, fregiu-los amb força oli i ensucreu-los amb la resta de sucre a mesura que els tragueu del foc.

Variacions:
En lloc de fregir-los es poden coure al forn (rosquilles d’anís, rosquilles de Garcia).

Altres noms:
Redortets.
Redorts.
Redorts a la cassola.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.