Cocarrois de verdura

Inici>Receptes >Cocarrois de verdura
  • Cocarrois de verdura
1
Ingredients:
  • Un tassˇ i mig - Aigua
  • Un tassonet - Oli d'oliva
  • Un tassonet - Sa´m fos
  • Farina, la que prengui la massa
  • Una - Col-i-flor
  • Un manat - Bledes
  • Un manat - Grells
  • Panses, pinyons i julivert
  • Sal i pebre bo
Preparaciˇ:

Rentar la verdura, tallar-la petita i salpebrar-la. DesprÚs d'una estona, es premerÓ i es tirarÓ el suc. S'ha afegirÓ oli i pebre bo i ja es podrÓ emprar com a farciment.

Dins d'un ribell, batre el sa´m, l'oli d'oliva i l'aigua un parell de minuts. Posar la farina formant un clot dins d'un ribell, mesclar els ingredients i formar una pasta manejadissa i que no s'aferri.

Amb una porciˇ de pasta, fer una rodona i amb l'ajut d'un aprimador fer-ne una rodona. Al centre s'hi posarÓ una quantitat del farcit sense que toqui les parets. Es doblegarÓ la pasta amb el farcit al bell mig i s'uniran les parets doblegant les juntes de la uniˇ.

Es posaran els cocarrois dins la llauna prŔviament untada d'oli d'oliva i s'enfornaran 45 minuts a 200 graus.

Categoria: Altres receptes.
Font: Serrano A. Les receptes de Na Tonina. 2¬ ediciˇ. Ed. Documenta Balear
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.