Coca de llardons i pinyons

Inici>Receptes >Coca de llardons i pinyons
  • Coca de llardons i pinyons
1
Autor: Albert Vilas Figueras www.lacuinadesempre.cat
Ingredients:
  • 4 - Ous
  • 110 g - Sucre
  • 200 g - Llardons
  • 1/2 kg - Farina
  • 20 g - Llevat premsat
  • 100 g - Pinyons
  • 20 cl - Oli
  • 1 copa - Anís dolç
  • Aigua
Preparació:

Barregeu 3 ous, l’oli, 100 g de sucre i el llevat desfet amb una mica d’aigua tèbia.
Afegiu-hi la farina a poc a poc, fins formar una massa homogènia.
Barregeu-hi els llardons esmicolats i l’anís.
Esteneu la pasta en una plata untada amb oli.
Pinteu-la amb ou batut i escampeu-hi els pinyons i la resta del sucre per sobre.
Deixeu-ho reposar perquè fermenti i s’espongi.
Poseu la coca al forn a uns 180º uns 25 minuts.

Variacions:
Es pot afegir a la massa una mica de canyella.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.