Coca de iogurt

Inici>Receptes >Coca de iogurt
Ingredients:
  • 3 - Ous
  • 1 - Iogurt
  • 180 g - Farina
  • 220 g - Sucre
  • 1 sobre - Llevat en pols
  • 1 - Pell de llimona ratllada
  • 1 raig - Anís
  • Oli
Preparació:

Feu una massa amb la farina, els ous, el sucre, el llevat, el iogurt i l’oli.
Remeneu-ho bé, afegiu-hi la pell de llimona i l’anís, i continueu-ho treballant fins aconseguir una massa homogènia.
Poseu-ho en una plata untada amb oli al forn calent a 170º fins que estigui cuita.

Variacions:
Es poden afegir pinyons a la massa o posar-ne per sobre abans de coure-la al forn.
En lloc de iogurt es pot fer amb recuit.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (1)
  • dolors
  • 23/05/2009 a les 9:40 am (Europe/Berlin +02:00)
  • "En genral a totes les receptes, convindria tenir l'equivalência de grams en collerades. O be disponibilitzar en algun lloc una taula d'equivaleêncies, pel sucre, farina, mantega, etc."
    • La seva puntuació
    • 3 estrelles
    • 3 estrelles
    • 3 estrelles
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.