Coca de codony

Inici>Receptes >Coca de codony
Ingredients:
  • 2 - Codonys mitjans
  • 100 g i un raig - Oli
  • 10 cl - Cervesa
  • Farina
  • Un pessic - Sal
  • Sucre
Preparaciˇ:

Barregeu l’oli, la cervesa, la farina que admeti i la sal, fins que quedi una massa que no s’enganxi als dits.
Estireu la massa i poseu el codony cru, tallat molt prim, per sobre.
Al damunt poseu-hi un raig d’oli i sucre, i poseu-ho al forn a 170║ uns 30 minuts.

Categoria: Postres i dolšos.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.