Coca d'oli

Inici>Receptes >Coca d'oli
Ingredients:
  • 500 g - Farina
  • 150 g - Oli
  • 200 g - Aigua
  • 6 g - Llevat premsat
  • 10 g - Sal
  • 200 g - Massa mare (vegeu Coca de forner)
Preparació:

Desfeu el llevat amb l’aigua, afegiu-hi la farina i treballeu-ho una bona estona.
Afegiu-hi la sal, l’oli i la massa mare, i continueu-ho pastant fins que la massa es desprengui de la superfície on s’està treballant.
Dividiu la massa en dues porcions i deixeu-la reposar 2 hores fins que dobli de volum.
Estireu cada porció de massa en forma de rombe, doneu-hi uns cops a sobre i coeu-les a forn fort uns 20 minuts.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.