Coca d'albercocs

Inici>Receptes >Coca d'albercocs
Ingredients:
  • 12 - Albercocs
  • 4 - Ous
  • 500 gr - Farina de forša
  • 150 gr - Sucre
  • Un tassonet - Oli d'oliva de Mallorca
  • 1 nou - Llevat premsat
  • Canyella
  • 3 cullerades - Sucre
Preparaciˇ:

Dins un ribellet hi posarem la farina, els ous, el sucre, l'oli, el sa´m i el llevat fos amb una mica d'aigua tŔbia. Pastar-ho i escampar la pasta damunt t'un motlle untat d'oli.

Deixar-ho estovar tapat amb un pedaš blanc. Quan sigui tou, colĚlocarem els albercocs damunt la coca.

Omplir els albercocs de sucre i un polsde canyella.

Esalgar la coca amb sucre i enfornar-la 20 minutsa 160║C.

Categoria: Postres i dolšos.
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.