Cóc de sagí

Inici>Receptes >Cóc de sagí
Ingredients:
  • 2 - Rovells d'ou
  • 200 g - Sagí (llard)
  • 200 g - Sucre
  • 1 pell - Llimona ratllada
  • 400 g - Farina
  • Clara d'ou
Preparació:

Barregeu el llard o sagí amb el sucre.
Afegiu-hi els rovells i aneu-hi tirant la farina fins que quedi una massa consistent però tova, fàcil de treballar amb les mans.
Aplaneu-la amb un corró fins que tingui 1 cm de gruix.
Amb l’ajuda de motlles aneu traient trossos de pasta amb les formes que vulgueu: cors, estrelles, triangles, etc.
Unteu els cócs amb clara d’ou batuda i ensucreu-los pel damunt.
Poseu-los en una llauna i coeu-los al forn fins que quedin daurats.

Altres noms:
Ensaginades.
Mantecats.
Mantegades.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.