Cóc de mel

Inici>Receptes >Cóc de mel
  • Cóc de mel
1
Ingredients:
  • Per fer la pasta: - 30 cl Oli
  • 10 cl - Aiguardent
  • Farina
  • 1 kg - Mel
Preparació:

Barregeu l’oli, l’aiguardent i la farina fins a aconseguir una pasta ben fina.
Folreu amb aquesta pasta totes les parts d’una llauna i poseu-la al forn 10 minuts.

Per fer el farcit:
1 l d’oli.
4 ous.
900 g de farina.
½ kg de sucre.

Amb els ingredients del farcit feu una pasta ben lleugera, disposeu-la dins de la llauna folrada i poseu-ho al forn, ben calent al començament i després abaixeu-ne la temperatura.
Quan el cóc adquireixi un to daurat, traieu-lo del forn immediatament i tireu-hi la mel per sobre.

Variacions:
Es pot substituir l’aiguardent, totalment o en part, per mistela.
Es pot tirar la mel al cóc en diverses vegades i tornar-lo a posar al forn cada cop.
Es pot afegir ametlla ratllada al farciment.
També s’hi pot afegir ratlladura de llimona.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.