Cóc amb cireres

Inici>Receptes >Cóc amb cireres
Ingredients:
  • 1 kg - Cireres
  • 300 g - Farina
  • 100 g - Sucre
  • 5 cl i un raig - Oli
  • 5 cl - Mistela
  • 25 g - Llevat premsat
  • 1 - Ou
  • Aigua
Preparació:

Barregeu l’ou, 5 cl d’oli, la mistela i el llevat desfet amb una mica d’aigua.
Afegiu-hi la farina i treballeu-ho fins que quedi una massa homogènia.
Tapeu la massa i deixeu-la reposar fins que dobli el volum.
Estireu-la fins que quedi molt fina i de forma ovalada, i feu-hi un doblec a tot el contorn.
Col•loqueu-hi a sobre les cireres molt juntes, espolseu-hi el sucre i tireu-hi un bon raig d’oli pel damunt.
Poseu-ho al forn fins que estigui cuit.

Variacions:
Es pot substituir la meitat de la mistela per anís.
Es pot fer amb cireres confitades.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.