Closca de carbassa confitada

Inici>Receptes >Closca de carbassa confitada
Ingredients:
  • 1 closca - Carbassa tallada a tires
  • 1 litre - Aigua
  • 300 g - Sucre
Preparació:

Feu bullir la closca de la carbassa amb l’aigua i el sucre, fins que els trossos de carbassa estiguin ben confitats.
Remeneu-ho sovint i afegiu-hi aigua de tant en tant, perquè el sucre no es faci caramel.

Comentaris:
La closca és la part que queda entre la pell i la polpa de la carbassa.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.