Clo´sses al vapor

Inici>Receptes >Clo´sses al vapor
Ingredients:
  • Clo´sses
  • Aigua
  • Sal
  • Llorer
  • Pebre en gra
  • 1 - Llimona
Preparaciˇ:

Poseu les clo´sses en aigua i sal una estona abans de coure-les perquŔ perdin la sorra.

Netegeu-les i poseu-les en una olla gran amb el llorer, els grans de pebre i la llimona partida.

Just quan les clo´sses s'obrin retireu-les del foc i serviu-les immediatament.

Variacions:

Es poden acompanyar amb un allioli molt suau, una maionesa o salsa de romesco.

Amb el mateix procediment de cocciˇ es poden fer les rossellones, els musclos, les tellerines, etc.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (1)
  • is
  • 17/10/2011 a les 15:22 pm (Europe/Berlin +02:00)
  • "Molt bon plat, serveix tan de aperitiu ,com de primer plat"
    • La seva puntuaciˇ
    • 3 estrelles
    • 3 estrelles
    • 3 estrelles
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.