Cigrons bullits

Inici>Receptes >Cigrons bullits
  • Cigrons bullits
1
Autor: Cultura03
Ingredients:
  • 400 g - Cigrons
  • Aigua mineral
  • Sal
Preparaciˇ:
Poseu els cigrons en remull 12 hores amb sal o bicarbonat.
Esbandiu-los i poseu-los a bullir amb aigua mineral que els cobreixi.
Quan arrenquin a bullir abaixeu el foc ben suau.
Els cigrons necessiten no perdre el bull mentre dura la cocciˇ.
Afegiu-hi aigua bullent si fa falta.
Saleu-ho al final.
Categoria: Llegums.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (1)
  • Carol
  • 17/11/2013 a les 19:03 pm (Europe/Berlin +01:00)
  • "Per˛...quan de temps d\'han de bullir?"
    • La seva puntuaciˇ
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.